DEELNEMER

(uitleg routes en BBQ, zie pagina TOUR)

 

 

Inschrijven via deze site is niet meer mogelijk.

Ben je te laat en wil je toch graag meedoen? Last-minute inschrijvingen zijn mogelijk op de dag zelf bij onderstaande inschrijfposten! Voor last-minute inschrijvingen geldt het normale inschrijftarief van 35 Euro voor de fietstocht. Neem hiervoor (gepast) contant geld mee. Indien je tevens tast-minute wilt deelnemen aan de BBQ, informeer dan bij jou inschrijfpost naar de mogelijkheden.

*Inschrijfpost Nijmegen
Adres: Villa Oud Heyendael, René Descartedreef 21, Nijmegen
Tijdstip: van 08.30 uur tot 09.00 uur
Mogelijke routes: 70 KM (Nijmegen-Oss-Nijmegen) en 110 KM (Nijmegen-Mill-Oss-Nijmegen)

*Inschrijfpost Oss
Adres: Elzeneindhuis, Elzeneind 3, Oss
Tijdstip: van 11.30 uur tot 12.00 uur
Mogelijke routes: 30 KM (Oss-Nijmegen)

*Inschrijfpost Maastricht
Adres: fietsenstalling Noordgebouw MUMC+, Maastricht
Tijdstip: van 08.00 uur tot 08.30 uur
Mogelijke routes: 200 KM (Maastricht-Mill-Oss-Nijmegen)


Het volledige inschrijfgeld gaat naar het goede doel!

 

Aansprakelijkheid:
De organisatie is niet verantwoordelijk en tevens niet aansprakelijk voor (gevolgen van) je deelname aan de tour. De normale verkeers- en gedragsregels (dus ook voor fietsers) zijn van toepassing. Sluit, indien gewenst, zelf verzekeringen af tegen de gevolgen van pech, schade en/of medische kosten.

Privacy:
De organisatie registreert je gegevens uitsluitend voor het opstellen van een lijst van deelnemers, vrijwilligers en sponsorenen om hen te informeren over actuele, tour gerelateerde, ontwikkelingen. Verder worden je gegevens gebruikt voor de finaciële afhandeling en om verantwoording af te leggen over de opbrengsten en de besteding daarvan. De gegevens worden niet met derden gedeeld. In geval van sponsoring wordt de vermelding op de website in overleg opgesteld en pas na goedkeuring gepubliceerd.