DE TOVERTAFEL UP krijgen we niet voor elkaar zonder hulp van DONATEURS en SPONSORS!


Helpen door geld te DONEREN wordt zeer gewaardeerd en is mogelijk via de crowdfundingsacties die we gestart zijn op de site van de Tovertafel.

Klik hier om te doneren: (link naar pagina crowfundingsactie)


Het is ook mogelijk om geld of middelen te SPONSOREN. Wij bieden als tegenprestatie vermelding op deze site (met link naar de organisatie website indien gewenst) en het promotiemateriaal. Vanzelfsprekend ontvang je als sponsor ook een kwitantie.

Neem vooral contact met ons op, we bespreken graag de verschillende opties: tourdureve@genoomdroom.nl met in het onderwerp “SPONSOREN”.

 

Privacy:
De organisatie registreert uw gegevens UITSLUITEND voor het opstellen van de deelnemerslijst en om de deelnemers te informeren over actuele, tour gerelateerde, ontwikkelingen. verder worden uw gegevens gebruikt voor de finaciƫle afhandeling, kwitantie en om verantwoording af te leggen over de opbrengsten en de besteding daarvan. Gegevens van deelnemers, vrijwilligers, donateurs en sponsoren worden NIET met derden gedeeld (de vermelding op de website wordt in overleg met de sponsor opgesteld en na goedkeuring gepubliceerd).